Sale
Volwassenen Kerst Digitale Dudz Geanimeerde Lelijke Unisex XMAS Truien-B081BMHZ81

Volwassenen Kerst Digitale Dudz Geanimeerde Lelijke Unisex XMAS Truien-B081BMHZ81

€61,94 €16,77
Model: B081BMHZ81
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

*

 • Plaats je kerstmis naar het leven: deze trui heeft een traditioneel rood-wit feestmotief en een zak voor je smartphone om de haardscene te stimuleren.

 • Passende maten: klein - borstomvang: 35 tot 37 inch lengte: 28 inch

 • Wij hebben exclusief gekozen: deze fantastische app-connected Digital Christmas Jumpers zijn exclusief en alleen voor Morph gemaakt, zodat wij hun kwaliteit kunnen garanderen.

 • Koop je geanimeerde kersttrui vertrouwen: met ons recht op teruggave zonder herroepingsrecht en het gebruik van voor het verzenden en verzenden van onze artikelen bieden wij onze klanten een probleemloze ervaring.

 • Digitale Dudz: door Digital Dudz, het meest innovatieve kostuummerk ter wereld die bekend is voor hun kwaliteitsproducten, presenteren wij deze app-Connected Digital Christmas Jumpers die je kleding tot leven brengen.

 • Digitale Dudz

  Gemaakt door een NASA raket wetenschapper, verfijnd door Morphsuits, is het Crackling Fireplace Digital Dudz t-shirt de perfecte manier om een hoge impact te creëren op het Halloween of Stag party met de eenvoudige dubbele tik van een vinger.

  Hoge impact, lage inspanning

  Download gewoon de gratis Digital Dudz app op je smartphone, zoek de Crackling Fireplace animatie en schuif de telefoon in de t-shirts front-loading zak. Rock up op het feest met een eenvoudig T-shirt, dubbeltik om de animatie te starten en plotseling heb je ieders aandacht.

  De maat voor u

  Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten S-XXL. Het klittenband zakje aan de zijkant van het shirt meet 9,5 x 15,5 cm en past op de meeste mobiele apparaten, waaronder iTouch, iPhone, Samsung Galaxy S3, Note 2. 100% katoen. Geïmporteerd. Handwas in koud water

  Volwassenen Kerst Digitale Dudz Geanimeerde Lelijke Unisex XMAS Truien-B081BMHZ81